Chronoexperts marknadsplats - Din källa till toppmärken inom lyxiga klockor

På Chronoexpert strävar vi efter att ge fans till världens lyxigaste klockmärken tillgång till en one stop-butik som förser dig med allting du behöver för att genomföra välgrundade inköp av klockor från toppmärken, samt tillhandahålla några av världens lägsta priser för begagnade klockor.

Här hittar du nästan alla världens toppmärken till försäljning. Patek Philippe, Vacheron Constantin, Audemars Piguet, A. Lange & Söhne, Jaeger-LeCoultre, Rolex, Breguet, Blancpain tillsammans med dussintals andra. Vi har schweiziska klockmärken, tyska klockmärken och amerikanska klockmärken; vi täcker hela urmakeri-världen och tillhandahåller hundratals olika val av klockor som bör täcka in alla, oavsett individuella preferenser, stil eller budget.

Varje enskild klocka på vår sajt genomgår en rigorös inspektionsprocedur för att säkerställa att den är i perfekt skick innan den läggs ut till försäljning, samt en grundlig verifiering. Vi är så säkra på att du blir nöjd att vi erbjuder ett antal garantier som vida överträffar andra klockförsäljares erbjudanden, inklusive en 14 dagars pengarna tillbaka utan några frågor-garanti, tillsammans med en heltäckande 12-månaders garanti som täcker eventuella problem.

Slutligen, kom ihåg att vi köper och säljer våra klockor på en global marknad, vilket gör det möjligt för oss att hjälpa dig till stora besparingar jämfört med andra leverantörer. Det är alltid möjligt att hitta någonstans där valutaväxlingen är till din fördel - du behöver bara hitta rätt köpare eller säljare. Det är möjligt att spara upp till 40% när du köper begagnade lyxklockor av toppmärken från Chronoexpert, vilket ofta ger våra exemplar ett otroligt värde för den kräsne samlaren eller klockentusiasten.

MÄRKEN EFTER LAND
>
<
Schweiz

SCHWEIZISKA KLOCKMÄRKEN

Kanska är anledningen till att schweiziska klockor länge har ansetts som några av de finaste lyxmärkena i världen att urmakeri har praktiserats där sedan 1500-talet.

Schweiz-tillverkade klockor har blivit synonymt med innovation, kvalitet och kreativitet under åren och urmakeri har blivit mer av en sublim konstform än enbart ett mekaniskt hantverk.

Det kommer inte som någon överraskning att många av världens mest lättigenkännliga klockmärken har huvudkontor i Schweiz och oavsett vilket enskilt märke du kan tänkas välja så kan du lita på att du kommer få njuta av ett av världens finaste ur. Största schweiziska märken: Patek Philippe, Rolex, Breguet, Jaeger-LeCoultre, OMEGA med flera.

På Chronoexpert följer och övervakar vi alla toppmärken inom lyxklockor och gör det möjligt för dig att enkelt utforska utbudet baserat på en rad faktorer.

Du kan självfallet visa enskilda klockor efter märke, men du kan också sortera dem efter deras skick, pris och ett flertal ytterligare unika faktorer inklusive urverkstyp och boettens tjocklek - vi har t.o.m. ett sofistikerat filter baserat på specifika komplikationer som ofta återfinns på klockor av lyxmodell.
Via det vänstra sidofältet kan du besöka sidor dedikerade till våra mest populära märken inom lyxklockor, ordnade efter genomsnittligt pris. För tillfället är dessa A. Lange & Söhne, Patek Philippe, Audemars Piguet, Piaget, Breguet, Blancpain, Vacheron Constantin, Franck Muller, Ulysse Nardin och Universal Genève (Nej, Rolex är inte med på listan!).

BEGAGNADE KLOCKOR

Chronoexpert, den ledande marknadsplatsen för begagnade klockor från lyxmärken

Vi erbjuder ett antal signifikativa fördelar gentemot de flesta andra leverantörer och återförsäljare av klockor, vilket ofta gör oss till det bästa valet när du tänkt investera i en begagnad lyxklocka.

Inte nog med att vi skryter med vår 12 månaders Chronoexpert-garanti, hos oss kan du också spara upp till 40% jämfört med ordinarie priser genom att välja bland klockor från ett globalt nätverk.