Köp Cartier Baignoire

Redan 1906 designade Cartier e... Läs mer

Cartier

Baignoire

WB520004

Ny | 2018
kr196.610
Fri leverans 3-7 dagar

Cartier

Baignoire

8057908C

Mycket bra | 1992

Senaste försäljningspris:kr23.410

Cartier Baignoire – En elegant klocka för kvinnor

Baignoire-kollektionen är minimalistisk, tydlig och elegant. Namnet kommer ifrån det franska ordet för “badkar”, efter boettens form. Klockan finns fortfarande i Cartiers sortiment och har varit en grundpelare bland företagets kollektioner i snart 60 år.

Läs mindre Läs mer

Cartier Baignoires design

Några av de utmärkande detaljerna i designen hos Cartier Baignoire är den ovalformade boetten, dock finns några runda versioner av Baignoire sedan tidigare. Även urtavlans romerska siffror, de blå svärdformade visarna och den fasetterade blå safiren på kronan är unika för Baignoire. Det grundläggande designen må vara enkel men kollektionen erbjuder en mängd olika modeller.

Du kan välja mellan allt från enkelt rostfritt stål till dyrbart 18k gult-, rosé- och vitt guld. Urtavlan finns i mini, small, medium och large. Beroende på din stil kan välja ett klockarmband i kvinnligt tyg, klassiskt läder eller invecklat designade metalllänkar. För mer påkostade och lyxiga modeller finns även Cartier Baignoire med diamantklädda bezels, samt Cartier Baignoire Folle, en klocka med asymmetrisk urtavla, svart satinband och som är täckt med vackra diamanter över urtavlan, bezeln och boetten.

Cartier Baignoire-kalibrer

Både quartz- och mekaniska urverk används för att driva de olika modeller i Cartier Baignoire-kollektionen. De större modellerna (34mm x 44mm) är utrustade med deras egentillverkade kaliber, 430 MC, vilket är ett urverk med manuell uppdragning.

Begagnade Cartier Baignoire-klockor

Cartier Baignoire är en av Cartiers populäraste kollektioner av klockor, gjorda exklusivt för kvinnor, och är särskilt uppskattad för sin sofistikerade och tydliga design. Då klockan har funnits i ett halvt sekel finns det gott om begagnade Cartier Baignoire på marknaden. Oavsett om du vill ha en modell i rostfritt stål, klassiskt guld med läderarmband eller till och med en flådigare modell i guld med diamanter finns mängder av klockor på andrahandsmarknaden till de bästa priserna.

Modeller Cartier Baignoire