black friday watch offers

Black Friday

What is Black Friday?

Med ursprung i Usa, Black Friday firas över hela världen som en dag när du kan hitta oslagbar försäljning på nästan alla produkter, oavsett om det är elektronik, fordon, eller, ja, även lyx klockor. Black Friday är alltid iakttas på en fredag direkt efter Thanksgiving varje år. Även om det inte är en officiell helgdag, i vissa stater, såsom Kalifornien, göra iaktta det som en helgdag. I det här fallet, kan du se fram emot en fyra dagars helg.

Traditionellt har det varit ses som starten av julhandeln, tack vare den festliga och generösa stämningen i en av Usa: s favorit semester.

Ursprunget av Black Friday är oklar, men begreppet har en historia som går tillbaka till åtminstone 1961. Man tror att namnet har sitt ursprung i Philadelphia och som avses kraftigt överbelastade trafik dagen efter Thanksgiving, tack för att shoppare och återvänder festprissar. Snart utvecklades det till att betyda dag som återförsäljare börjar vända en vinst från fraser som "i den röda" (eller olönsam) och "svarta" (eller lönsamma).

Som man kan förvänta sig, konsument återförsäljare för elektronik, tillbehör, prylar, mode, etc. har stigit till tillfälle, framför allt inom e-handel rymden. Det är en dag när alla uppmuntras att behandla sig med otroligt generösa erbjudanden. Och, det finns ingen bättre tid att hitta lyx Schweiziska klocka erbjudanden för att bit du har kollat.

När är Black Friday som Händer?

Svart fredag sker den första fredagen som följer omedelbart efter Thanksgiving. Thanksgiving i sig är en allmän helgdag i Usa som infaller fjärde torsdagen i November varje år. Som sådan, kan du räkna med Svart fredag för att falla mellan 22 och 30 November.

Fysiska återförsäljare började öppna vid 6:00 på fredag för att rymma de stora skaror av konsumenter. Men detta kom snart att krypa upp till de tidiga timmarna av morgonen, med vissa återförsäljare öppnas vid midnatt. Utan samma logistiska begränsningar, online-återförsäljare, som Chronoexpert, kan vara ännu mer flexibel vad gäller försäljning timmar.

Du kan tror att de flesta online butiker för att köra Black Friday Kampanjer för hela fredag, med start vid midnatt på Thanksgiving. Detta gäller för de flesta online-återförsäljare också. Men många återförsäljare som nu kör sin Svarta fredag kampanjer för hela helgen, inklusive Thanksgiving på torsdagen. Vissa kör även den händelsen för en whole vecka - eller längre under mitten-till-slutet av November.

Svart fredag och Cyber måndag i Chronoexpert - Rabatter och Erbjudanden

Vad bättre sätt att behandla sig själv än att investera i en kvalitet lyx Schweiziska klocka? Som den ultimata balansen av praktiska överseende, kronograf vara precis den perfekta Black Friday försäljningsmål. På Chronoexpert, vi vill ge våra kunder ett erbjudande som kommer att väcka och ge sann pengar att spara potential.

Our lyx-klockor Black Friday sale kommer att bestå av en storewide, krångel-gratis rabatt på hela veckan. Oavsett vilket märke du beundrar mest - oavsett om det är Rolex, Cartier, Breitling, Omega - detta erbjudande kommer att tillåta dig att njuta av riktiga besparingar på den Schweiziska klocka du har drömt om att äga. I slutändan innebär det att du kommer att ha tillgång till de bästa priserna för lyx klockor. Plus, på köpet, få en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti och ett 12-månaders Chronoexpert garanti.

Om du har en fråga om en specifik klocka? Via vår kund rådgivare, vi kommer att vara på plats för att ge de bästa råden. Besök vår "Om Oss" sidan för att få veta mer och lära känna oss.

Black Friday Rolex

I 1905 Rolex hittades av bror-i-lag team Alfred Davis och Hans Wilsdorf i London, England. Strax efter första Världskriget Rolex har sitt säte i anrik La Chaux-de-Fonds. Trots okonventionella ursprung, Rolex är lätt den mest kända lyx klocka varumärke i världen med den största marknadsandelen.

Under hela sin historia, Rolex klockor har blivit en favorit bland flygvapnets piloter. För närvarande, Rolex är starkt engagerad i den idrottsliga världen, som är den officiella timekeepers av alla fyra Grand Slam, Le Mans, och även F1.

Till denna dag, Rolex är fortfarande en av de som går till klockor för äventyrliga, om dess upptäckare, bergsklättrare, grotta dykare, och polar upptäcktsresande. Det finns också gott om Rolex bitar med militära historiskt värde för samlare. Rolex har producerat några av de mest dyra klockor i världen, med Paul Newman ' s Rolex Daytona är den näst dyraste klocka som någonsin sålts. Med priset att vara en traditionell hinder för inträde för att äga en Rolex kronograf, vår Rolex Black Friday sale kommer att hjälpa dig att komma ett steg närmare att äga en klocka från detta välkända märke.

Black Friday Cartier

Grundades 1847 av Louis-Francois Cartier i Paris, Cartier var alltid i framkant av high fashion. Cartier igång med att producera hög-smycken klockor i form av broscher och fickur. Med ambassadörer som Willow Smith och Jackson Wang, Cartier s meriter som en trendsättare är fortfarande mycket intakt. Det är den perfekta pjäsen för dem som vill hylla en viss tid av mode eller som vill ligga i framkant.

Cartier har ett antal berömda samlingar, vardera med en unik form och stil för omedelbar igenkänning. Santos De Cartier och Tank varierar är några av de mest långvariga och populära varierar, medan den eklektiska Roadster insamling enkelt förkroppsligar stil av 50-talet och 60-talet bilar. Men, det är Panthere De Cartier som är den mest berömda med sin utsökta Panther-inspirerad design. Genom att hänge oss åt vår Cartier Black Friday sale, kan du göra ett uttalande medan du njuter av betydande rabatter.

Black Friday Omega

Omega grundades av Louis Brandt i La Chaux-de-Fonds i hjärtat av lyx Schweiziska urmakeri, 1848. Bygga vidare på det arv, Omega har stämplat sin auktoritet som en av de högsta urmakare för all-tid. Ja, Omega Omega, Speedmaster Professional, även känd som Moonwatch, gick till historien som det officiella klocka används på Apollo 11 månlandningen. Endast ett märke med en stamtavla som är så stor som den av Omega kan ha 007 som sin ambassadör.

Som sådan ikoniska varumärke, de har producerat många klockor för en samlare är intresserade av antingen lyx Schweiziska klocka eller historiska händelser. Efter Rolex, Omega är också den näst största klocka företag av marknadsandelar och en av branschens mest kända varumärken.

Mest känd för sina män design med käck bra ser det ändå bär en sofistikerad, feminin linje i bitar. Vissa Omega kronografer kan vara förvånansvärt prisvärda. Med vår Omega Black Friday erbjudanden, kommer du att kunna behandla dig själv och köpa in detta gladde arv.

Black Friday Breitling

Breitling grundades av Léon Breitling i St Imier år 1884 och var med familjen i nästan 100 år. Som ett märke som alltid varit känt för verktyg, Navitimer samling är onekligen Breitling ' s berömda linje av kronografer. Breitling har kontinuerligt varit valet för dem som arbetar i eller utför vid gränserna av de mänskliga capabilittalet, såsom industriella, militära, vetenskapliga områden, ena idrotts-organisationer.

Breitling is most famous for its strong links with the aviation industry. This relationship is even represented in their iconic, winged logo. With a focus on practicality and performance, it has even been used by Astronauts in the final frontier - space. Where rugged, handsome looks meet practicality - Breitling is a highly sought after, yet reasonably priced luxury Swiss watch brand. With our Black Friday Breitling offer, you can purchase entry-level pieces at as much as a 25% discount. Even high-end pieces will be available at a tangibly reduced price.

Och Cyber Måndag?

Cyber måndag, eller Blå måndagar, sker på måndagen efter Thanksgiving och Black Friday. Som sådan, det faller inom den mycket svansen slutet av November, mellan 26 och 30. Fortsätter trenden av att förse konsumenterna med oemotståndliga erbjudanden, Cyber måndag uppmuntrar online shopping. Ingen mer trängsel eller köer för att brottas med.

Sann till sitt namn, elektronik och digitala varor är de mest populära val för försäljning på denna dag. Men, prylar och tillbehör är också oftast ingår, såsom lyx Schweiziska kronografer.

Våra Chronoexpert Cyber måndag Försäljning är rätt väg att gå för entusiaster eller samlare. Du kan bläddra bland tusentals titta påes, både gamla och nya. Oavsett om du är i marknaden för en viss modell som bygger på den tiden, dess användning, eller andra historiska betydelse, shopping för begaganad klockor online kommer du att hitta bitar som inte längre är kommersiellt tillgängliga eller svårt att komma med.